About us

Добре дошли в нашия уеб сайт, който предлага широка гама от обучително оборудване за STEM лаборатории. Ние сме специализирани в предоставянето на качествени решения за учебни заведения, които се занимават с обучение по наука, технологии, инженеринг и математика.

Нашата компания предлага оборудване за роботика и функционални стендове, които могат да се използват за разнообразни учебни цели. Нашите роботи предлагат уникални възможности за програмиране и експериментиране, като могат да се използват за обучение в области като мехатроника, роботика и автоматизация.

Функционалните стендове, които предлагаме, позволяват на учениците да провеждат реални експерименти, които да им помогнат да разберат по-добре научните принципи. Нашите стендове могат да се използват за учебни цели в области като физика, химия, електроника и много други.

Ние предоставяме нашите продукти на конкурентни цени, като винаги се стремим да предложим нашите клиенти най-доброто обслужване и поддръжка. Ако имате въпроси относно нашите продукти или желаете да направите поръчка, моля, свържете се с нас.

Sourcing Service Bulgaria е основана с подкрепата на Министерството на икономиката и енергетиката в България (Проект ТЕХНОСТАРТ). Проектът има за цел да насърчава българските промишлени доставчици, като ги подпомага в ценообразуването, търговията, сключването на договори, логистиката и предоставянето на независим контрол на качеството. Търговска и обучителна дейност за вокално обучение и STEM в България


STEM, обучение, образование, роботика, функционални стендове, учебно оборудване, мехатроника, програмиране, наука, технологии, инженеринг, математика, физика, химия, електроника.

  • DOBOT Magician – с готови програми за упражнения.
  • Над 100 функционални стенда с готови програми за упражнения.
  • Обучения: Scratch, 3D Принтиране, LEGO Spike

За всякакви въпроси: Sourcing Service Bulgaria EOOD: 0884 588 358

info@sourcing-services.eu

office@sourcing-services.eu

engineering@sourcing-services.eu